Onze partners

Het NLOI werkt met partners op het gebied van technisch -en tactisch onderzoek, Root Cause Analyses en Verandermanagement. Het NLOI blijft uiteraard steeds uw aanspreekpunt.
Elke partner is specialist op zijn eigen terrein. Wij geloven in de ambitie en motivatie van zelfstandige ondernemers. Net als onze klanten willen zij op hun gebied altijd de beste zijn. En daar investeren zij dus veel in. Wij selecteren onze partners op bewezen hoogwaardige kwaliteit in hun specialisatie.
De deskundigen die wij inschakelen hanteren tijdens hun werkzaamheden beproefde en vaak wetenschappelijke methodes. Onderzoekers werken met hypotheses die tijdens het onderzoek worden getest en uiteindelijk leiden tot de hele duidelijke conclusie wat er is gebeurd op de plaats van de calamiteit. Dat doen we met grondig onderzoek. De uitkomst daarvan is dus niet gebaseerd op aannames of speculatie, maar op harde en objectieve feiten volgens een duidelijke onderzoeksmethodiek.
 
Onze partners/onderzoekers worden geselecteerd op de kwaliteit van hun eerdere werk. Zij hebben hun langdurige ervaring veelal opgedaan in de publiekrechtelijke- (zoals brandweer en politie) en de privaatrechtelijke sector (verzekeringsmaatschappijen, advocatuur, bedrijfsleven).  
 
 
Onze partners zorgen er voor dat ze altijd up to date zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. We werken alleen met de besten in hun vak, zo worden sommige van onze partners regelmatig ingeschakeld door de rechterlijke macht om een zogenaamd Deskundigenbericht af te geven.
Als het nodig is maken wij gebruik van gerenommeerde laboratoria in binnen- of buitenland om onderzoek te doen naar sporen of het verrichten van materiaalonderzoek.
 
 
© 2014 NLOI BV
info@nloi.nl 020 331 99 27 Postbus 9536 1006 GA Amsterdam