Jaap Terhenne

NLOI-directeur Jaap Terhenne (1958) heeft dertig jaar ervaring in de verzekerings- en schade-expertisewereld, onder andere bij een grote verzekeraar, een leidend Nederlands schade-expertisebureau en een toonaangevend risico- en verzekeringsadviesbedrijf.

In tal van zowel onderzoeksfuncties, LEAN Management projecten als managementfuncties heeft hij in de afgelopen 30 jaar alle facetten van het schadeverzekeringsbedrijf leren kennen. Het begeleiden van klanten bij onderzoeken naar gecompliceerde schades boeit hem mateloos. Vooral het vinden van grondoorzaken van die schades, het opstellen van verbetervoorstellen én het implementeren daarvan binnen organisaties zijn de werkgebieden.

Bijdragen aan een gezonde en duurzame verzekeringswereld, waarin de belangen van klanten centraal staan: dát is zijn ambitie. Met het door hem opgerichte NLOI kan hij die ambitie waarmaken. Het NLOI zorgt ervoor dat met goede onderzoeken vanuit het klantperspectief, een beter evenwicht wordt gecreërd tussen de verzekerde en de verzekeraar. En dat grondige follow up kan worden gegeven zodat schades in de toekomst worden voorkomen.

Jaap is gediplomeerd op het gebied van Lean Management en de Wet op het financieel toezicht (Wft).
 
 
© 2014 NLOI BV
info@nloi.nl 020 331 99 27 Postbus 9536 1006 GA Amsterdam